Vi har monterat solfilm på bilar i Malmö i mer än tjugo år och har erfarenhet av det mesta som finns på marknaden. Viktigast när det gäller solfilm är att filmen håller bästa kvalitet och att monteringen sker fackmässigt.

Fördelarna med solfilm

Förutom det rent estetiska där solfilmen ger bilen en ny look så har toningen flera praktiska effekter och valet av nyans (mörkhet) ska anpassas efter de inviduella behoven.

1. UV-skydd
Toningen skyddar effektivt mot UV-strålning som kan vara skadligt dels för personer och husdjur som vistas i bilen men även för bilens interiör som kan blekas av starkt solljus.

2. Värmeskydd
En kvalitetsfilm skyddar effektivt mot värmestrålning och upp till 50% av den totala värmeenergin kan stoppas vilket ger en svalare bil. Det gör att klimatanläggningen inte påfrestas lika mycket och mindre energi går åt för att kyla bilen.

3. Insynsskydd
Film på rutorna gör det svårare att se in i bilen om där finns objekt man vill skydda. Väljer man den mörkaste filmen så kan man i princip inte se in i bilens alls.

4. Splitterskydd
En vanlig bilfilm ska inte förväxlas med säkerhetsfilmer vars uppgift är att skydda mot splitter och intrång, men skulle bilrutan gå i sönder så gör filmen att glaset håller ihop och på så sätt har en skyddande effekt och förhindrar glaspitter i bilen.

Dataskuren solfilm med 10 års garanti

Vi dataskär solfilmen för att få den bästa passformen till den specifika bilmodellen. Det innebär också att arbetet går snabbare och att vi kan hålla ett lägre pris. I princip alla bilmodeller finns tillgängliga i databasen. Solargard som tillverkar solfilmen vi använder lämnar 10 års garanti på solfilmen mot färgförändringar och sprickbildning. Filmen är garanterat säker att montera för bilelektronik och fjärrlås etc.

Välj vilken toning du vill ha!

solfilm-5

Toning 5
Transmission synligt ljus % 5
Total värmereduktion % 42

solfilm-12

Toning 12
Transmission synligt ljus % 13
Total värmereduktion % 39

solfilm-20

Toning 20
Transmission synligt ljus % 22
Total värmereduktion % 37

solfilm-35

Toning 35
Transmission synligt ljus % 39
Total värmereduktion % 32

solfilm-50-1

Toning 50
Transmission synligt ljus % 54
Total värmereduktion % 28

Cirkapris exempel
Kombi/Sedan med 3 rutor 2350:-/2650:-
Kombi/Sedan med 5 rutor 2750:-/2950:-
Kombi med 7 rutor 2950:-
Suv/Skåp/Jeep 3250:-
(Gäller t.o.m. juli 2018 )


* Tillägg på vissa bilmodeller som kräver demontering etc.